3e Visdag seizoen 2018-2019, zondag 11 november

Maandag 5/11 zon en bijna 20 graden en de vooruitzichten voor zondag windkracht 4 en wat neerslag.

Dinsdag 6/11 zon en het ene na het andere weer record sneuvelt hier in Nederland en dan zondag Vlissingen windkracht 5 en volle bak regen.

Woensdag 7/11 nog steeds zon maar temperatuur gaat nu toch naar normalere waarden. En dan zondag Vlissingen windkracht 5 met uitschieters naar 6 a 7 maar uit het zuiden, dus te doen.

Donderdag 8/11 ook hier wordt het al wat minder met af en toe een bui. De eerste reacties van wat vissers druppelen binnen met afzeggingen door het slechte weer wat voorspelt wordt. Toch maar even Theo bellen, maar die geeft aan met wind uit het zuiden is het te doen.

Vrijdag 9/11wind begint wat aan te trekken maar op wat vissites valt te lezen dat er nog wordt gevist, maar vandaag rond 6 uur bellen met Theo voor de laatste update. En das niet best, windkracht 6 voor zondag met mogelijk uitschieters naar 8 maar het ergste is nog dat de wind draait naar zuidwest en dat is zelfs voor Theo te gek, dus knoop doorgehakt en de boel afblazen. Met pijn in mijn hart maar met gezond verstand is dit het beste.

Pimmetje van Pro-fish gebeld dat de aasstekers warm binnen kunnen blijven en ook hij vind dit een goed besluit. Veiligheid voor alles. Dan maar over 3 weken met volle bak wijting en schar.Tot dan en de groeten, Christ.

E-mail Ren