9e Visdag seizoen 2021-2022, zondag 4 september

Eindelijk na 5 maanden kunnen we vandaag het seizoen 2021/2022 af gaan sluiten op de ms Theo. Schipper Theo had er niet veel vertrouwen in, omdat het de dag ervoor ook al geen vetpot was. De 12 leden en 2 opstappers van vandaag hadden 1 gedachte; “ach het is goed weer en komt er vis is dat mooi meegenomen”.

We beginnen vandaag bij de w10 zei Theo, dat was nog het minst slecht gisteren. Nou er kwam wat vis uit; scholenbaarsjes, bot en zowaar een schar. Na een stilte van 1,5 uur verkast naar de Breskens kant in de hoop op een tong. Na ongeveer een uur en 100kg groen en apenhaar toch maar weer verkassen dan en ja dan komt er een tong uit. Voor het strand richting de vuurtoren nog geprobeerd met als resultaat nog een baarsje en tong aan boord.

Voor degene die dit nu lezen en denken...nou Christ dat valt niet tegen...DIT WAS VOOR HEEL DE BOOT!!

Kijk op onze website onder klassementen wie waar geëindigd is en dan gaan we ons nu opmaken voor het nieuwe seizoen 2022/2023 te beginnen op zondag 25 september.

Voor de lezers van onze site die GEEN lid zijn, we zijn op zoek naar 6 nieuwe leden. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met mij aub. Dan kan het voor de aankomst van de massa’s schar en wijting al geregeld zijn.

Groetjes Christ.

E-mail Ren